Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Bradex

Bradex Bradbear Multivitamins 60 μασώμενες ταμπλέτες
Bradbear Multivitamins 60 gummies με πλήθος βιταμινών, ψευδάργυρο και σελήνιο, συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης , στην παραγωγή ενέργειας και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Όλη η σειρά Bradbear είναι: Σε μορφή ζελεδάκια - αρκουδάκια. Σε 3 υπέροχες γεύσεις (πορτοκάλι, λεμόνι, μήλο). Χωρίς γλουτένη, συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές και τεχνητά γλυκαντικά. Σε μπουκάλι με καπάκι ασφαλείας. Κατάλληλη για παιδιά > 3 ετών. Τα συμπληρώματα Bradbear είναι χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά και χωρίς τεχνητές χρωστικές και τεχνητά γλυκαντικά.
8,06 
Bradex Probiotics & Vitamin D 60 Μασώμενες Ταμπλέτες Γεύση Μήλο
Συμπλήρωμα διατροφής Probiotics & Vitamin D φυτικής προελεύσεως και όχι ζωικής, με γεύση μήλο. Το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική επίδοση. Ο ψευδάργυρος στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και στo φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων. Η βιταμίνη Β6 στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. Τα συμπληρώματα Bradbear είναι χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά και χωρίς τεχνητές χρωστικές και τεχνητά γλυκαντικά. Όλη η σειρά Bradbear είναι: Σε μορφή ζελεδάκια - αρκουδάκια Χωρίς γλουτένη, συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές και τεχνητά γλυκαντικά. Σε μπουκάλι με καπάκι ασφαλείας. Κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών. Με στελέχη που αποτελούν μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του γαστρεντερικού σωλήνα και βιτ. D που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
8,60 
Bradex Bradbear Jellys Omega-3 60 μασώμενες ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής Bradbear Omega-3 60 gummies με βιταμίνες, λινέλαιο και ψευδάργυρο συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική επίδοση, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. Όλη η σειρά Bradbear είναι: Σε μορφή ζελεδάκια - αρκουδάκια. Σε 3 υπέροχες γεύσεις (πορτοκάλι, λεμόνι, μήλο). Χωρίς γλουτένη, συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές και τεχνητά γλυκαντικά. Σε μπουκάλι με καπάκι ασφαλείας. Κατάλληλη για παιδιά > 3 ετών. Τα συμπληρώματα Bradbear είναι χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά και χωρίς τεχνητές χρωστικές και τεχνητά γλυκαντικά.
7,40