Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 6503200

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Bioleon

BioLeon Κρέμα με Αλόη 100ml
BioLeon Κρέμα με Αλόη 100ml Είναι κατάλληλη για εγκαύματα , αλλεργικά εκζέματα και άλλες δερματικές παθήσεις. Ενδείκνυται για μείωση της φαγούρας που προέρχεται από έντομα ή άλλα γενικότερα τσιμπήματα. Κατάλληλη για χρήση μετά τον ήλιο, δίνει ανακούφιση σε περιπτώσεις εγκαύματος από υπερβολική έκθεση στον ήλιο ή άλλες πηγές θερμότητας. Περιέχει εκχύλισμα Aloe, Acerola, Willow Bark Extract, Copper και Zinc Biomineral Complex, Vitamin E.
9,80 
BioLeon Κρέμα με Άρνικα 100ml
BioLeon Κρέμα με Άρνικα 100ml Συνιστάται για αιματώματα, μώλωπες, τραυματισμένους μυς και συνδέσμους. Περιέχει Extract of Arnica, Meadowsweet, Willow Bark Extract, Iron and Silicon Biomineral Complex, Vitamin E.
9,49 
BioLeon Κρέμα με Πρόπολη 100ml
BioLeon Κρέμα με Πρόπολη 100ml  Συνιστάται για μυκητιάσεις και δρα επουλωτικά στα σκασίματα του δέρματος από το κρύο, όπως επίσης και στις δύσκολες πληγές που αργούν να επουλωθούν . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αντισηπτική θεραπεία στα σπυράκια και την ακμή. Περιέχει εκχύλισμα από Propolis, Grapefruit Seeds και Willow Bark Extract, Zinc και Copper Biomineral Complex, Vitamin E.
9,80 
BioLeon Κρέμα με Καλέντουλα 100ml
BioLeon Κρέμα με Καλέντουλα 100ml  Συνιστάται για να προστατεύει και να μαλακώνει το δέρμα. Είναι κατάλληλη ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών, ιδιαίτερα στις περιοχές που έρχονται σε επαφή με την πάνα. Ιδανική και για ηλικιωμένους που έχουν αφυδατωμένο και σκασμένο δέρμα.
10,99 
BioLeon Κρέμα με Ιπποκάστανο 100ml
BioLeon Κρέμα με Ιπποκάστανο  κατάλληλη για φλεβίτιδα και ευρυαγγείες. Βοηθά την καλή κυκλοφορία στα κάτω άκρα και ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια. Είναι κατάλληλη για ανθρώπους που στέκονται πολλές ώρες, που κάνουν καθιστική ζωή ή που φοράνε στενά παπούτσια. Περιέχει εκχύλισμα από  Horse Chestnut, Green Tea, Willow Bark Extract, Iron και Magnesium Biomineral Complex, Vitamin E.
9,80 
BioLeon Αποσμητικος Κρυσταλλος Σπρέυ 125ml
BioLeon Αποσμητικος Κρυσταλλος Σπρέυ 125ml  100% φυσικό, υποαλλεργικό προϊόν , χωρίς αλουμίνιο, οινόπνευμα, συντηρητικά και συνθετικά πρόσθετα. Προσφέρει 24ωρη προστασία . Τι είναι το potassium alum? Είναι ηφαιστειακός κρύσταλλος που μειώνει με φυσικό τρόπο τη δυσάρεστη μυρωδιά που παράγεται κατά την εφίδρωση χωρίς να εμποδίζει τη φυσική εφίδρωση του δέρματος. Δημιουργεί αφιλόξενο περιβάλλον για τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται στα υγρά σημεία του ανθρώπινου σώματος και εμποδίζει τη διάδοσή τους καθώς δρα σαν φυσικός αντιβακτηριδιακός παράγοντας. Είναι υποαλλεργικό και άοσμο, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος , δεν αφήνει λεκέδες, δρα για 24 ώρες, βοηθά τους δερματικούς ιστούς σε περιπτώσεις μικρών κοψιμάτων ή εκδορών και καταπραΰνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται μετά το ξύρισμα. Το potassium alum είναι 100% βιοδιασπώμενο, φυσικό και φιλικό για το περιβάλλον.
6,25 
BioLeon Αποσμητικός Κρύσταλλος 100gr
BioLeon Αποσμητικός Κρύσταλλος 100gr 100% φυσικό, υποαλλεργικό προϊόν , χωρίς αλουμίνιο, οινόπνευμα, συντηρητικά και συνθετικά πρόσθετα. Προσφέρει 24ωρη προστασία . Τι είναι το potassium alum? Είναι ηφαιστειακός κρύσταλλος που μειώνει με φυσικό τρόπο τη δυσάρεστη μυρωδιά που παράγεται κατά την εφίδρωση χωρίς να εμποδίζει τη φυσική εφίδρωση του δέρματος. Δημιουργεί αφιλόξενο περιβάλλον για τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται στα υγρά σημεία του ανθρώπινου σώματος και εμποδίζει τη διάδοσή τους καθώς δρα σαν φυσικός αντιβακτηριδιακός παράγοντας. Είναι υποαλλεργικό και άοσμο, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, δεν αφήνει λεκέδες, δρα για 24 ώρες , βοηθά τους δερματικούς ιστούς σε περιπτώσεις μικρών κοψιμάτων ή εκδορών και καταπραΰνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται μετά το ξύρισμα. Το potassium alum είναι 100% βιοδιασπώμενο , φυσικό και φιλικό για το περιβάλλον.
5,75 
BioLeon Αποσμητικός Κρύσταλλος 50gr
BioLeon Αποσμητικός Κρύσταλλος 50gr 100% φυσικό, υποαλλεργικό προϊόν, χωρίς αλουμίνιο, οινόπνευμα, συντηρητικά και συνθετικά πρόσθετα. Προσφέρει 24ωρη προστασία . Τι είναι το potassium alum? Είναι ηφαιστειακός κρύσταλλος που μειώνει με φυσικό τρόπο τη δυσάρεστη μυρωδιά που παράγεται κατά την εφίδρωση χωρίς να εμποδίζει τη φυσική εφίδρωση του δέρματος. Δημιουργεί αφιλόξενο περιβάλλον για τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται στα υγρά σημεία του ανθρώπινου σώματος και εμποδίζει τη διάδοσή τους καθώς δρα σαν φυσικός αντιβακτηριδιακός παράγοντας. Είναι υποαλλεργικό και άοσμο , κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος , δεν αφήνει λεκέδες, δρα για 24 ώρες, βοηθά τους δερματικούς ιστούς σε περιπτώσεις μικρών κοψιμάτων ή εκδορών και καταπραΰνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται μετά το ξύρισμα. Το potassium alum είναι 100% βιοδιασπώμενο, φυσικό και φιλικό για το περιβάλλον.
3,45