Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Biolac

Biolac 1 Βιολογικό Γάλα έως τον 6ο 400g
Το βιοlac 1 είναι βιολογικό γάλα ιδανικό για την πλήρη κάλυψη των θρεπτικών αναγκών του βρέφους από την γέννησή του μέχρι τον 6ο μήνα.
9,16 
Biolac 2 Βιολογικό Γάλα 6ο έως 12ο 400gr
Το BIOLAC 2 είναι Βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας. Σε περίπτωση που ο θηλασμός είναι ανεπαρκής ή αδύνατος, το βιολογικό γάλα biolac2, είναι η καλύτερη εναλλακτική τροφή για το μωρό σας. Το μητρικό γάλα υπερέχει και είναι η ιδανική τροφή για το μωρό σας. Σε περίπτωση που ο θηλασμός είναι ανεπαρκής ή αδύνατος, το βιολογικό γάλα biolac2, είναι η καλύτερη εναλλακτική τροφή για το μωρό σας. Γι' αυτό, συμβουλευτείτε πρώτα τον παιδιατρό σας. Περιέχει λακτόζη και πρωτεΐνες αγελαδινού γάλακτος. Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελβετία.
8,99 
Biolac 3 Βιολογικό Γάλα από 12 Μηνών & Άνω 400 gr
Μη Διαθέσιμο
Το βρεφικό βιοlac 3 , είναι ρόφημα ανάπτυξης από βιολογικό γάλα, υψηλής διατροφικής αξίας, εμπλουτισμένο με σίδηρο, ασβέστιο και όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία στις κατάλληλες ποσότητες, ειδικά μελετημένο ώστε να ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες του νηπίου μετά το 1ο έτος . Το βιοlac 3, έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη μέριμνα και αγάπη για τη νέα ζωή, σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που διέπουν τη βιολογική καλλιέργεια και τη βιολογική εκτροφή των ζώων: Χωρίς "χημικά" λιπάσματα και φυτοφάρμακα Χωρίς ορμόνες, αντιβιοτικά και άλλους παράγοντες ανάπτυξης Χωρίς χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών. Το βιοlac 3, χάρη στην υψηλή βιολογική του ποιότητα και τη μοναδική σύνθεσή του με τις πιο κατάλληλες θρεπτικές ουσίες, πλήρως εναρμονισμένο με τις πιο πρόσφατες οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας (όπως η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής και ηΑμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής), προσφέρει την αξία της βιολογικής διατροφής, για υγιή σωματική και πνευματική ανάπτυξη . Χωρίς γλουτένη. Εύπεπτο και Ευπρόσληπτο. Με ευχάριστη γεύση. Ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Πιστοποιημένο από τον Ελβετικό Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων bio.inspecta. Με γνωστοποίηση κυκλοφορίας στον ΕΦΕΤ.
9,90