Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Becalm

H εταιρεία Becalm ΑΕ είναι μια νέα αμιγώς ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση καινοτόμων φαρμακευτικών & παραφαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Στόχος της είναι η διασφάλιση της βελτίωσης της υγείας και της αισθητικής των καταναλωτών μέσα από την παρουσίαση στην αγορά ποιοτικών και πρωτοποριακών προϊόντων υγείας και φροντίδας. Ταυτόχρονα στόχος της είναι τα προϊόντα της, να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη και πρόταση Ιατρών και φαρμακοποιών.

Βασική προτεραιότητα της Becalm είναι να προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, με συνθέσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες, χωρίς επικίνδυνα πρόσθετα, φιλικές στον χρήστη και πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και τους συνεργάτες της.

Becalm Emecalm Monodose 10ml 1τμχ
Το Becalm Emecalm Monodose αποτελεί τη μόνη φυσική λύση για τη ν ανακούφιση της ναυτίας . Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, επαναφέρει τα φυσιολογικά επίπεδα της γλυκόζης, βοηθά την εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος και καταπραΰνει τις μυϊκές συσπάσεις του στομάχου που μπορούν να προκαλέσουν εμετό. Δεν περιέχει αντισταμινικά, parabens, συντηρητικά ή αλκοόλη. Έτσι αποτελεί μία αποτελεσματική λύση για τους ενήλικες και ταυτόχρονα εξαιρετικά ασφαλή λύση για παιδιά άνω των 2 ετών . Το Becalm Emecalm αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το σύμπτωμα της ναυτίας σε περιπτώσεις όπως: Μετακινήσεις - ταξίδια (Nαυτία ταξιδιού) Εγκυμοσύνη - Πρωϊνή Αδιαθεσία Υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ (Hangover) Ιώσεις - γαστρεντερίτιδες Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο Άγχος, στρες – έντονα συναισθήματα Ημικρανίες Εντονος βήχας Εξάντληση ηλικιωμένων Εντονη άσκηση Εξαντλητικές δίαιτες
0,85 
Emecalm Σιρόπι 6 Μονοδόσεις x 10ml
Το   Becalm Emecalm Monodose  6x10ml  αποτελεί τη μόνη φυσική λύση για την ανακούφιση της ναυτίας . Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, επαναφέρει τα φυσιολογικά επίπεδα της γλυκόζης,   βοηθά την εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος   και καταπραΰνει τις μυϊκές συσπάσεις του στομάχου που μπορούν να προκαλέσουν εμετό. Δεν περιέχει αντισταμινικά, parabens, συντηρητικά ή αλκοόλη. Έτσι αποτελεί μία αποτελεσματική λύση για τους ενήλικες και ταυτόχρονα εξαιρετικά   ασφαλή λύση για παιδιά άνω των 2 ετών . Το Becalm Emecalm αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το σύμπτωμα της ναυτίας σε περιπτώσεις όπως: Μετακινήσεις - ταξίδια (Nαυτία ταξιδιού) Εγκυμοσύνη - Πρωϊνή Αδιαθεσία Υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ (Hangover) Ιώσεις - γαστρεντερίτιδες Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο Άγχος, στρες – έντονα συναισθήματα Ημικρανίες Εντονος βήχας Εξάντληση ηλικιωμένων Εντονη άσκηση Εξαντλητικές δίαιτες
4,29