Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Bausch & Lomb

Aquasept Ultra Meyers Vision  360 ml
Το υγρό φακών Aquasept Ultra Meyers καθαρίζει, απολυμαίνει, λιπαίνει, ενυδατώνει, εξουδετερώνει, αφαιρεί τις πρωτεΐνες και φυλάσσει όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής σε ένα μόνο βήμα. Χωρίς συντηρητικά. Μην αλλάζετε τα διαλύματα που σας έχει συστήσει ο εφαρμοστής φακών επαφής σας. Μην ξεβγάζετε τους φακούς επαφής ή τη θήκη των φακών με νερό απευθείας από τη βρύση.
9,21 
Bausch & Lomb Artelac Complete 10ml
Λιπαντικό οφθαλμικό διάλυμα Bausch & Lomb Artelac Complete για ενυδάτωση μακράς διάρκειας και άμεση ανακούφιση . Ενεργό και στα 3 στρώματα της δακρυικής μεμβράνης-εμπνευσμένο από τη σύσταση της φυσικής δακρυικής μεμβράνης Εξαιρετικά ανεκτό ως προϊόν χωρίς συντηρητικά και χωρίς ρυθμιστικό διάλυμα Ιδανικό προϊόν για όσους υποφέρουν από σειρά συμπτωμάτων ξηροφθαλμίας όπως κόπωση,θολή όραση,αίσθημα καύσου ή/και δακρύρροια
6,34 
Bausch & Lomb Artelac Complete 30 x 0.5 ml
Λιπαντικό οφθαλμικό διάλυμα Bausch & Lomb Artelac Complete , για την ενυδάτωση ματιών που παρουσιάζουν ξηρότητα, κόπωση, αίσθημα καύσου και δακρύρροια. Κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής, παιδιά και άτομα με ευαίσθητα μάτια. Προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας για άμεση ανακούφιση Είναι ενεργό και στα 3 στρώματα της δακρυϊκής μεμβράνης Είναι εξαιρετικά ανεκτό ως προϊόν χωρίς συντηρητικά και χωρίς ρυθμιστικό διάλυμα Είναι ιδανικό προϊόν για όσους υποφέρουν από σειρά συμπτωμάτων ξηροφθαλμίας όπως κόπωση, θολή όραση, αίσθημα καύσου ή/και δακρύρροια
7,32 
Bausch & Lomb Artelac Ectoin 10ml
Οφθαλμικές σταγόνες Bausch & Lomb Artelac Ectoin  για την θεραπεία και πρόληψη των συμπτωμάτων της αλλεργικής επιπεφυκίτιδας . Το Artelac Ecotoin χρησιμοποιεί το κυτταροπροστατευτικό Ecotoin, μια 100% φυσική ουσία με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: Μειώνει τις φλεγμονές του επιπεφυκότα που οφείλονται σε αλλεργιογόνα. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αλλεργιών (ερυθρότητα, κνησμός, δακρύρροια). Προστατεύει από βλαβερές επιπτώσεις των αλλεργιογόνων. Υποστηρίζει τη διαδικασία ανάπλασης του ερεθισμένου ή ευαίσθητου επιπεφυκότα. Εφαρμόστε 1-2 σταγόνες σε κάθε οφθαλμό, αρκετές φορές την ημέρα. Κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής, παιδία και άτομα με ευαίσθητα μάτια.
5,52 
Bausch & Lomb Easysept 360ml
  Υγρό φακών επαφής Easysept της Bausch & Lomb. Πρόκειται για υπεροξείδιο του υδρογόνου που απολυμάνει και αποθηκεύει όλους τους μαλακούς φακούς επαφής. μετατρέπεται σε αλατούχο διάλυμα χωρίς συντηρητικά. Χρειάζεται να αφήσετε τους φακούς σας τουλάχιστον 6 ώρες μέσα στο διάλυμα ώστε να εξουδετερωθεί.
7,01 
Bausch & Lomb Ocuvite Complete 60 ταμπλέτες
Σ υμπλήρωμα διατροφής Bausch & Lomb Ocuvite Complete με Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα : Απαραίτητα για τη διατήρηση της φυσιολογικής όραση ς, λαμβάνονται μόνο από τη διατροφή και τα συμπληρώματα. Τα Ωμέγα- 3 είναι απαραίτητα για την υγεία της ωχράς κηλίδας που είναι υπεύθυνη για την κεντρική όραση Λουτεΐνη κα Ζεαξανθίνη : Σχηματίζουν την προστατευτική χρωστική της ωχράς κηλίδας που βοηθάει στο φιλτράρισμα της βλαβερής μπλε ακτινοβολίας Αντιοξειδωτικά και ψευδάργυρος : Βοηθούν στην εξουδετέρωση της περίσσειας των ελευθέρων ριζών και μειώνουν το οξειδωτικό στρες
17,69 
Bausch & Lomb Ocuvite Lutein Forte 30 Δισκία
Το συμπλήρωμα διατροφής Bausch & Lomb Ocuvite Lutein Forte είναι για Προστασία των οφθαλµών από τις ελεύθερες ρίζες και την µπλε ηλιακή ακτινοβολία, Κατάλληλο για ασθενείς µε Ηλικιακή Εκφύλιση της Ωχράς κηλίδας (ΗΕΩ) και αλλα. Προστασία των οφθαλµών από τις ελεύθερες ρίζες και την µπλε ηλιακή ακτινοβολία Κατάλληλο για ασθενείς µε Ηλικιακή Εκφύλιση της Ωχράς κηλίδας Κατάλληλο για ασθενείς µε Ηλικιακή Εκφύλιση της Ωχράς κηλίδας  (ΗΕΩ) Ενισχυµένη σύνθεση σύµφωνα µε τις µελέτες AREDS II, CARMA, LUNA για προστασία από ΗΕΩ Κατάλληλο και για διαβητικούς και καπνιστές 1-2 δισκία την ηµέρα µε το γεύµα
14,03 
Bausch & Lomb Recugel 10gr
Το Bausch & Lomb Recugel Eye Gel χρησιμοποιείται για την βελτίωση της ύγρανσης της επιφάνειας των οφθαλμών και την προστασία των υγιών αφθαλμών .
4,39 
Bausch & Lomb Renu Multiplus 360ml
Το διάλυμα φακών επαφής Renu Multiplus ενυδατώνει, απομακρύνει πρωτεϊνες, καθαρίζει, απολυμαίνει, λιπαίνει και ξεπλένει.
7,59 
Bausch & Lomb Vidisan 10ml
Οφθαλμικές σταγόνες Bausch & Lomb Vidisan κατάλληλες για την ανακούφιση των ερεθισμένων ματιών . Διάλυμα με ποβιδόνη, εκχύλισμα φυτού ευφρασία , χλωριούχο βενζοδωδεκίνιο και έκδοχα για την ανακούφιση των ερεθισμένων ματιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά χρειάζεται με 1-2 σταγόνες ανά χρήση. Οι σταγόνες έχουν ένα ελαφρώς κιτρινωπό χρώμα λόγω του φυτού Eyebright (ευφρασία ) Να χρησιμοποιείτε μόνο 1,5 μήνα μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.
4,17 
Bausch & Lomb Vidisan EDO 0.6 x 10 τεμ
Αμπούλες Bausch & Lomb Vidisan EDO , διάλυμα με ποβιδόνη, εκχύλισμα φυτού Eyebright (Ευφρασία), χλωριούχο βενζοδωδεκίνιο και έκδοχα. Οι σταγόνες έχουν ένα ελαφρώς κιτρινωπό χρώμα λόγω του φυτού Eyebright. Οφθαλμικές σταγόνες για ερεθισμένα μάτια χωρίς συντηρητικά.
4,62