Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Athomer

Athomer Baby Propolis Ρινικό Spray 100ml
Ρινικό Spray Athomer Baby Propolis , Στείρο ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού με εκχύλισμα Πρόπολης για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση, την αποσυμφόρηση των ρινικών κοιλοτήτων και για ρινικές πλύσεις μετεγχειρητικά. Απομακρύνει την συσσωρευμένη βλέννα, ενυδατώνει το ρινικό βλεννογόνο και διευκολύνει την αναπνοή . Η παρουσία της πρόπολης με τις καταπραϋντικές, μαλακτικές και αντισηπτικές ιδιότητες προάγει την υγεία του ρινικού βλεννογόνου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για προληπτική αντιμετώπιση της ρινικής συμφόρησης που προκαλείται από διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως ρύποι, σκόνη και ξηρότητα του αέρα από θέρμανση ή κλιματιστικό.
6,90 
Athomer Sea Water Spray Μέντα & Ευκάλυπτο 150ml
Athomer Sea Water Spray Μέντα & Ευκάλυπτο , στείρο ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού, με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και φυσικό εκχύλισμα μέντας . Το διάλυμα Athomer ενδείκνυται για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση των ρινικών κοιλοτήτων. Βοηθάει στη ρινική αποσυμφόρηση καθώς αποτρέπει αναπνευστικές μολύνσεις και βοηθάει στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος . Το Athomer Μέντα & Ευκάλυπτος ρινικό spray είναι θαλασσινό νερό από το Αιγαίο Πέλαγος. Το νερό αντλείται από τη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους σε απόσταση 5 μιλίων από την ακτή και βάθος 10 μέτρων. Δεν περιέχει συντηρητικά , χημικά πρόσθετα και προωθητικά αέρια. Παράγεται με νέα καινοτόμο τεχνολογία και με πιστοποιημένες μεθόδους. Δεν προκαλεί ξηρότητα, εθισμό ή αλλοίωση του ρινικού βλεννογόνου. Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.
7,02 
Athomer Spray 150ml
Ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού Athomer  για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και την αποσυμφόρηση των ρινικών κοιλοτήτων. Το spray Athomer απομακρύνει τη συσσωρευμένη βλέννα, ενυδατώνει το ρινικό Βλεννογόνο και δευκολύνει την αναπνοή. Στείρο ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και την αποσυμφόρηση των ρινικών κοιλοτήτων . Απομακρύνει την συσσωρευμένη βλέννα, ενυδατώνει το ρινικό βλεννογόνο και διευκολύνει την αναπνοή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για προληπτική αντιμετώπιση της ρινικής συμφόρησης που προκαλείται από διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως ρύποι, σκόνη και ξηρότητα του αέρα από θέρμανση ή κλιματιστικό.
6,53 
Athomer Υπέρτονο Spray 100ml
Υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού Athomer περιεκτικότητας 2.5% σε Χλωριούχο Νάτριο για τον  καθαρισμό και την αποσυμφόρηση των ρινικών κοιλοτήτων. Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για όλους όσους υποφέρουν από χρόνιες λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού , χρόνια ρινοκολπίτιδα (ιγμορίτιδα), αλλεργική ρινίτιδα ή φαρμακευτική ρινίτιδα που προκαλείται από παρατεταμένη χρήση διαφόρων αποσυμφορητικών φαρμάκων. Προστατεύει από την ανάπτυξη ρινίτιδας , φαρυγγίτιδας, ωτίτιδας, αναπνευστικών προβλημάτων και άλλων ωτορινολαρυγγολογικών λοιμώξεων. Το Υπέρτονο ρινικό spray Athomer   είναι θαλασσινό νερό από το Αιγαίο Πέλαγος. Το νερό αντλείται από τη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους σε απόσταση 5 μιλίων από την ακτή και βάθος 10 μέτρων. Δεν περιέχει συντηρητικά, χημικά πρόσθετα και προωθητικά αέρια. Παράγεται με νέα καινοτόμο τεχνολογία και με πιστοποιημένες μεθόδους. Δεν προκαλεί ξηρότητα, εθισμό ή αλλοίωση του ρινικού βλεννογόνου.
7,02