Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

allergan

Allergan Optive Eye Drops 10ml
Allergan Optive Eye Drops , η μοναδική φόρμουλα διπλής δράσης του OPTIVE, παρέχει μακράς διάρκειας ανακούφιση . Λιπαίνει την επιφάνεια του ματιού και ενυδατώνει τα κύτταρα της οφθαλμικής επιφάνειας αποκαθιστώντας την φυσική οσμωτική ισορροπία. Πρόκειται για ένα στείρο διάλυμα πολλαπλών δόσεων το οποίο περιέχει carboxymethylcellulose και glycerin, και σαν συντηρητικό το Purite το οποίο όταν έρθει σε επαφή με τα μάτια μετατρέπεται στα συστατικά των φυσικών δακρύων . Είναι συμβατό και δύναται να χρησιμοποιηθεί μ’ όλους τους τύπους φακών επαφής.
15,24 
Allergan Optive Fusion 10ml
Λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες Allergan Optive Fusion  με υαλουρονικό οξύ. Ανακουφίζουν τα συμπτώματα της ξηροφθαλμίας, ενισχύουν την ενυδάτωση του ματιού και την οσμωπροστασία στον κερατοειδή χιτώνα. Οι οφθαλμικές σταγόνες  Optive Fusion  είναι καλό να χρησιμοποιούνται μέχρι έξι μήνες μετά το άνοιγμα
11,51 
Allergan Optive Plus 10ml
Οφθαλμικό διάλυμα Allergan Optive Plus τριπλής δράσης για τη ρύθμιση της λίπανσης και της ωσμωτικής πίεσης των ματιών. Το Optive plus χάρη στη μοναδική φόρμουλα τριπλής δράσης του παρέχει ανακούφιση μακράς διαρκείας στα μάτια . Το Optive Plus παρέχει την επιφάνεια του ματιού λίπανση και ενυδάτωση στα κύτταρα της οφθαλμικής επιφάνειας, έτσι αποκαθιστά τη φυσική οσμωτική ισορροπία. Παράλληλα προστατεύει τα φυσικά σας δάκρυα χάρη στο βελτιωμένο λιπίδιο.
18,29 
Allergan Optive UD 30amps
Οφθαλμικό διάλυμα Allergan Optive UD που προσφέρει λιπαντική δράση και ρύθμιση της οσμωτικής πίεσης, σε μονοδόσεις 30 x 0.4ml. Οι οφθαλμικές σταγόνες ανακουφίζουν τα συμπτώματα της ξηροφθαλμίας , ενισχύουν την ενυδάτωση του ματιού και την οσμωπροστασία στον κερατοειδή χιτώνα. Αυτή η φόρμουλα διπλής δράσης του OPTIVE επιτρέπει τη λίπανση όχι μόνο στην επιφάνεια του ματιού, αλλά και βοηθάει στην ευρύτερη αποκατάσταση της οφθαλμικής υγείας . Οι OPTIVE οφθαλμικές σταγόνες είναι καλό να χρησιμοποιούνται μέχρι έξι μήνες μετά το άνοιγμα.
15,24 
Allergan Refresh Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες 30 x 0.4ml
Λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες Allergan Refresh , υποκατάστατο δακρύων χωρίς συντηρητικά. Το Refresh λιπαίνει την επιφάνεια των οφθαμών σας, ανακουφίζοντας τους από το αίσθημα της ξηρότητας , την ενόχληση ή το τσούξιμο. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του «ξηρού οφθαλμού» και άλλων παρόμοιων συνδρόμων, καθώς επίσης και από την ενόχληση και τον ερεθισμό που σχετίζονται με τη χρήση φακών επαφής.
7,54