Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Alcon

Alcon Aosept Plus 360ml με Θήκη
Alcon Aosept Plus 360ml , σύστημα καθαρισμού και φροντίδας όλων των τύπων φακών επαφής συμπεριλαμβανομένων και των φακών σιλικόνης υδρογέλης, με υπεροξείδιο υδρογόνου 3%, καθαρίζει, απολυμένει, αφαιρεί τις πρωτεΐνες και συντηρεί άριστα τους φακούς  σας. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό χωρίς συντηρητικά και συνοδεύεται με θήκη και καταλύτη AODISC όπου χρειάζεται για την εξουδετέρωση του διαλύματος .
11,82 
Alcon Aosept Plus Hydraglyde 360ml
Alcon Aosept Plus HydraGlyde Moisture Matrix, Σύστημα φροντίδας φακών επαφής. Ιδανικό για φακούς επαφής σιλικόνης υδρογέλης. Τριπλή δράση καθαρισμού. Άνεση που διαρκεί όλη μέρα. Χωρίς συντηρητικά. Η συσκευασία περιλαμβάνει τη θήκη φακών επαφής με AODISC που καθαρίζει, απολυμαίνει, εξουδετερώνει (ελάχιστος χρόνος εμποτισμού 6 ώρες), αφαιρεί τις πρωτείνες και φυλάσσει όλους τους τύπους φακών επαφής.
16,37 
Alcon Opti-Free Pure Moist 300ml
OPTI FREE Pure Moist 300ml  | Σύγχρονο Διάλυμα Πολλαπλής χρήσης, με Διπλό Σύστημα Απολύμανσης POLYQUAD και ALDOX . Η χρήση φακών επαφής με OPTI FREE Pure Moist διατηρεί Έντονα την υγρασία στην επιφάνεια των φακών επαφής, ώστε τα μάτια σας να αισθάνονται Φρέσκα και Υγρά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Aποστειρώνει και Συντηρεί όλους των τύπους των Μαλακών Φακών Επαφής Ιδιαίτερα Αποτελεσματικό με τους Νέους Φακούς Σιλικόνης Υδρογέλης. Έχει έντονη δράση ενάντια στα Βακτήρια,τους Μύκητες και τις Κύστες της Ακανθαμο  
10,61 
Alcon Systane Balance 10ml Λιπαντικές Οφθαλμικες Σταγόνες
Λιπαντικές οφθαλμικες σταγόνες Systane Balance , που προσφέρει ανακούφιση από τα συμπώματα της ξηροφθαλμίας η οποία οφείλεται σε δυσλειτουργία των μεϊβομιανών αδένων (MGD) Το νέο Systane Balance εισάγει μια καινοτομία στην αντιμετώπιση της ξηροφθαλμίας, αποκαθιστώντας τη λιπαρή στιβάδα με το μοναδικό σύστημα LipiTech.
11,47 
Alcon Systane Gel Drops 10ml
Alcon Systane Gel Drops , λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες με ενυδατική δράση, για την ξηρότητα του οφθαλμού , το αίσθημα καύσου & τον ερεθισμό. Προσφέρει ταχεία ανακούφιση και παρατεταμένη προστασία . Για την ξηρότητα του οφθαλμού Για την προσωρινή ανακούφιση του καύσου και του ερεθισμού στον οφθαλμό. Χαρακτηριστικά Στείρο διάλυμα Με ενυδατική δράση Προσφέρει παρατεταμένη προστασία Έχει υψηλή απόδοση Προσφέρει ταχεία ανακούφιση των συμπτωμάτων Τρόπος χρήσης Πλύνετε καλά τα χέρια σας πριν από τη χρήση Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση Ενσταλάξτε τις σταγόνες στο μάτι και ανοιγοκλείστε Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές είναι αναγκαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας Εάν φοράτε φακούς επαφής, αφαιρέστε τους πριν το χρησιμοποιήσετε Έξι μήνες μετά το πρώτο άνοιγμα του περιέκτη, τυχόν υπόλοιπο διαλύματος πρέπει να απορρίπτεται Μην το χρησιμοποιείτε εάν έχετε αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του
10,12 
Alcon Systane Hydration Drops 10ml
Alcon Systane Hydration Drops , λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες με υαλουρονικό οξύ, που επιτρέπουν την αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων στην επιφάνεια του οφθαλμού. Υψηλή Απόδοση - Παρατεταμένη Προστασία - Ταχεία Ανακούφιση των Συμπτωμάτων Οι λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες έχουν ενυδατική δράση. Για την ξηρότητα του οφθαλμού, το αίσθημα καύσου και τον ερεθισμό. Προσφέρουν ταχεία ανακούφιση και παρατεταμένη προστασία.
14,29 
Alcon Systane Lid Wipes 30 τεμ
Μαντηλάκια καθαρισμου των βλεφάρων Alcon Systane Lid Wipes. Στείρο προϊόν για την απαλή αφαίρεση του μακιγιαζ των ματιών και για τον καθαρισμό των βλεφάρων ως μέρος της καθημερινής υγιεινής τους. Τα μαντηλάκια είναι συσκευασμένα σε ατομική συσκευασία, είναι υποαλλεργικά και δεν προκαλούν ερεθισμό και έτσι μπορείτε να τα πάρετε οπουδήποτε μαζί σας.
12,20 
Alcon Systane Ultra UD 30amps x 0.7ml
Λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες Alcon Systane Ultra UD, για την αντιμετώπιση της ξηρότητας του οφθαλμού , του αισθήματος καύσου και του ερεθισμού. Υψηλή απόδοση. Παρατεταμένη προστασία. Ταχεία ανακούφιση των συμπτωμάτων. Οι οφθαλμικές σταγόνες προσφέρουν  ταχεία ανακούφιση και παρατεταμένη προστασία.
10,43 
Alcon Systane Ultra Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες 10ml
Λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες Alcon Systane Ultra 10ml με ενυδατική δράση. Για την ξηρότητα του οφθαλμού , το αίσθημα καύσου και τον ερεθισμό. Προσφέρει ταχεία ανακούφιση και παρατεταμένη προστασία. Ενδείξεις Για την ξηρότητα του οφθαλμού Για την προσωρινή ανακούφιση του καύσου και του ερεθισμού στον οφθαλμό Χαρακτηριστικά Στείρο διάλυμα  Με ενυδατική δράση Προσφέρει παρατεταμένη προστασία  Έχει υψηλή απόδοση  Προσφέρει ταχεία ανακούφιση των συμπτωμάτων Τρόπος χρήσης  Πλύνετε καλά τα χέρια σας πριν από τη χρήση Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση  Ενσταλάξτε τις σταγόνες στο μάτι και ανοιγοκλείστε Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές είναι αναγκαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας Εάν φοράτε φακούς επαφής, αφαιρέστε τους πριν το χρησιμοποιήσετε Έξι μήνες μετά το πρώτο άνοιγμα του περιέκτη, τυχόν υπόλοιπο διαλύματος πρέπει να απορρίπτεται Μην το χρησιμοποιείτε εάν έχετε αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του Σύνθεση Με πολυαιθυλενογλυκόλη 400, προπυλενογλυκόλη, hydroxypropyl guar, σορβιτόλη, αμινομεθυλοπροπανόλη, βορικό οξύ, χλωριούχο κάλιο, χλωριούχο νάτριο και συντηρητικό POLYQUAD (polidronium chloride) 0,001%.
9,47 
Alcon Tears Naturale Free Med 30 x 0.4ml
Alcon Tears Naturale Free Med Οφθαλμικές Σταγόνες σε περιέκτες μιας χρήσης, για την ανακούφιση από διάφορα ερεθιστικά σύνδρομα και την ξηροφθαλμία. Λόγω της καταπραϋντικής και απαλυντικής ιδιότητας των συστατικών του χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των οφθαλμών από ήπιους ερεθισμούς οποιασδήποτε αιτιολογίας και την ξηροφθαλμία
7,07 
Alcon Tears Naturale II 15ml
Το Tears Naturale II  είναι ένα στείρο οφθαλμικό διάλυμα με πρωτότυπη σύνθεση. Λόγω της καταπραϋντικής και απαλυντικής ιδιότητας των συστατικών του χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των οφθαλμών από ήπιους ερεθισμούς οποιασδήποτε αιτιολογίας και την ξηροφθαλμία . Τρόπος Χρήσης : Μία έως δύο σταγόνες σε κάθε οφθαλμό όσες φορές την ημέρα απαιτείται για την εξάλειψη των συμπτωμάτων του ερεθισμού ή σύμφωνα με την οδηγία του γιατρού. Εάν ο ερεθισμός επιμένει σταματείστε τη χρήση των οφθαλμικών σταγόνων και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Επιτρέπεται η ενστάλλαξή του όταν οι μαλακοί φακοί επαφής είναι στο μάτι.
6,09 
Opti-Free Express 355 ml
Μη Διαθέσιμο
Opti-Free Express 355 ml, υγρό φακών επαφής με τριπλή δράση που καθαρίζει όλους τους φακούς επαφής. Το υγρό Opti Free, βοηθάει να παραμείνουν οι φακοί επαφής υγροί και προλαμβάνει από την συσσώρευση πρωτεϊνών.
5,75