Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

AG Pharm

Ag Pharm Caviar Serum 2ml
Ag Pharm Caviar Serum , ειδικός ορός εντατικής περιποίησης που περιέχει σε υψηλή περιεκτικότητα φωσφολιπίδια, ουσίες µε αµφιφιλικό χαρακτήρα που παρουσιάζουν υψηλή συγγένεια και µεγάλη απορροφητικότητα από την επιδερµίδα. Λάμψη και σφριγηλότητα Βελούδινη υφή και φωτεινότητα Ανόρθωση Τέλεια όψη Τα φωσφολιπίδια κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην θρέψη, αποκατάσταση, λάμψη και προστασία της επιδερµίδας του προσώπου και του λαιµού. Χαρίζουν όψη υγείας και βελούδινη υφή στο πρόσωπο. Απλώνεται µικρή ποσότητα στο πρόσωπο και τον λαιµό και µε ελαφρές κυκλικές κινήσεις βοηθιέται να απορροφηθεί πλήρως.
1,87 
Ag Pharm Hyaluronic Serum 2ml
Ag Pharm Hyaluronic Serum, υπερσυμπυκνωμένος ορός που αποτελείται από τρία μεγέθη υαλουρονικού οξέος, τα οποία δρουν διαδοχικά και συνεργικά στα εξασθενισμένα κύτταρα της επιδερμίδας, δυναμώνοντάς τα και κάνοντάς τα να επαναλειτουργήσουν συμβάλλοντας θετικά στην συνοχή και φυσιολογική εμφάνιση της επιδερμίδας. Βαθιά ενυδάτωση - φωτεινότητα Επαναφορά στην συνοχή δέρματος με την σύνδεση των κυττάρων Αύξηση ελαστικότητας Ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου Χαρίζει ενυδάτωση, φωτεινότητα, ελαστικότητα και σφριγηλή επιδερμίδα. Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, απλώνεται μικρή ποσότητα στο πρόσωπο και το λαιμό και με ελαφρές κυκλικές κινήσεις μέχρι πλήρους απορροφήσεως
1,87 
Ag Pharm Lifting Serum 2ml
Ορός άμεσης σύσφιξης του προσώπου Ag Pharm Lifting Serum για άμεσο lifting. Τα καινοτόμα συστατικά tens up & liptonin Xpress βοηθούν στην αύξηση της σύνθεσης του κολλαγόνου, προστατεύοντας από τη γήρανση , προσφέρoντας σύσφιξη καθώς και αποκατάσταση των μακροχρόνιων σημαδιών που οφείλονται στη γήρανση και στη βλαβερή επίδραση του περιβάλλοντος. Τα ενεργά συστατικά του χαρίζουν : Άμεση σύσφιξη προσώπου Λείανση της επιδερμίδας Μείωση της χαλάρωσης Επαναφορά της ελαστικότητας της επιδερμίδας Χρήση : Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, απλώνεται μικρή ποσότητα στο πρόσωπο και το λαιμό και με ελαφριές κυκλικές κινήσεις μέχρι πλήρους απορροφήσεως.
1,87 
Ag Pharm Snail Serum 2ml
Ειδικός ο ρός με εκχύλισμα σάλιου σαλιγκαριού Ag Pharm Snail Serum  πλούσιου σε πολύτιμα συστατικά που τον καθιστούν μοναδικό για την περιποίηση και αποκατάσταση προβλημάτων της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού . Περιέχει βλεννοπολυσακχαρίδια, αλαντοΐνη, γλυκολικό οξύ <1%, κολλαγόνο, ελαστίνη, πρωτεΐνες, πεπτίδια και βιταμίνες. Από το πλήθος των ουσιών που περιέχει το ag pharm snail serum καθορίζονται και οι πολύτιμες ευεργετικές επιδράσεις που προσφέρει όπως ανανέωση και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, μείωση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών, βαθειά ενυδάτωση , ενίσχυση της σύνθεσης του κολλαγόνου και ελαστίνης και αφαίρεση των νεκρών κυττάρων. Είναι μοναδικός ορός που χαρίζει ένα υγιές, φωτεινό, λείο και απαλό πρόσωπο
1,87 
Ag Pharm Snake Serum 2ml
Ειδικός αντιρυτιδικός ορός εντατικής περιποίησης του προσώπου Ag Pharm Snake Serum , που προσφέρει άμεσα ορατά διορθωτικά αποτελέσματα στην μείωση των βαθιών ρυτίδων και των ρυτίδων έκφρασης. Η αποτελεσματικότητα οφείλεται σε ένα τριπεπτίδιο που έχει ανάλογη δράση με εκείνη του δηλητηρίου του φιδιού, αναιρεί την σύσπαση και χαλαρώνει τους μύες. Έχει όμοια αποτελέσματα με την τοξίνη botulinum και γι’αυτό τον λόγο το προϊόν χαρακτηρίζεται ως like botox προϊόν . Τα άμεσα αποτελέσματα του Ag Pharm Snake Serum συνίστανται στην άμεση μείωση των ρυτίδων και την βαθειά ενυδάτωση . Απλώνεται μικρή ποσότητα στο ενδιαφερόμενο μέρος και με ελαφρές κινήσεις βοηθιέται η απορρόφησή του.
1,87 
Ag Pharm Whitening Serum 2ml
Ο ορός Ag Pharm Whitening Serum δρα αποτελεσµατικά και µε ασφάλεια χάρις της καινοτόµου δραστικής ουσίας ethyl ascorbic acid που αντιµετωπίζει τα διάφορα αισθητικά χρωστικά δερµατικά προβλήµατα όπως χρωστικές κηλίδες, πανάδες και µαύρους κύκλους κάτω από τα µάτια. Λεπτόρρευστος συµπυκνωµένος ορός που αντιµετωπίζει τις χρωµατικές ατέλειες, δυσχρωµίες, µαύρους κύκλους, λεκέδες και σηµάδια γήρατος , επιτρέποντας στο πρόσωπο να αποκτήσει οµοιόµορφο χρωµατισµό, τόνο και λάµψη. Αντιμετώπιση των υπαρχουσών δυσχρωμιών ( κηλίδες, πανάδες, μαύροι κύκλοι) Αποκατάσταση της χρωματικής ομοιομορφίας του δέρματος Αντιμετώπιση των καθημερινών επιθέσεων και ερεθισμών που οδηγούν στην δημιουργία υπερχρωμίας και κηλίδων Για ταχύτερα και µονιµότερα αποτελέσµατα προστέθηκε η Arbutin ουσία µε κατ’ εξοχή λευκαντικές ιδιότητες. Εφαρµόζεται µικρή ποσότητα στο πρόσωπο και µε κυκλικές κινήσεις απορροφάται αµέσως.
1,87